- استان قزوین، خیابان شهید بابایی، نبش کوچه ۱۴، ساختمان حافظ
شرکتهای سهامی به طور کلی به دو دستهی شرکتهای سهامی خاص و شرکتهای سهامی عام تقسیم میشوند. شرکتهای سهامی خاص آن دسته از شرکتهایی هستند که سرمایهگذاران آن فقط مؤسسان آن هستند. از آنجایی که این شرکتها در مقایسه با شرکتهای سهامی عام مراحل ثبت آسانتری دارند، پرطرفدارتر هم هستند.
با اینکه مراحل ثبت این شرکتها روشن است، اما وقوع یک اشتباه کوچک میتواند فرآیند ثبت شرکت را پیچیده و زمانبر کند. به همین دلیل هر کسی که دنبال ثبت شرکت سهامی خاص است باید با علم و اطلاعات قبلی وارد عمل شود تا در وقت و هزینهاش صرفهجویی کند.
در ادامه به صورت جزئیتر شرکت سهامی خاص را بررسی خواهم کرد، شرایط ثبت شرکت سهامی خاص را توضیح خواهیم داد و از مدارک مورد نیاز و مراحل ثبت آن خواهیم گفت.
به شرکتی که از مجموع حداقل ۳ سهامدار و ۲ بازرس تشکیل شده باشد و هر یک از این افراد به میزان سرمایهی خود مسئولیت داشته باشند، شرکت سهامی خاص گفته میشود. توجه داشته باشید که در این شرکتها سرمایه به سهم تبدیل میشود و به همین دلیل نام این شرکتها «سهامی خاص» است.
این شرکت میتواند هر نامی داشته باشد اما در نام آن حتماً باید عبارت «سهامی خاص» درج شود. نکتهی مهم دیگر این است که میان سهامداران و بازرسان شرکت نباید هیچ نسبت فامیلیای وجود داشته باشد. حداقل سرمایه برای یک شرکت سهامی خاص ۱ میلیون ریال (۱۰۰ هزار تومان) است و باید ۳۵ درصد از میزان سرمایهی شرکت نیز در یکی از بانکهای کشور، در حسابی با نام شرکت بلوکه شود. این وجه پس از چاپ آگهی در روزنامهی رسمی قابل برداشت است.
تعداد مدیران یک شرکت سهامی خاص حداقل ۳ نفر و تعداد تعداد سهامداران آن هم حداقل ۳ نفر باید باشند.
همچنین بخوانید : ثبت شرکت تعاونی روستایی
نکته:
اگر بین مدیران یا سهامداران شرکت شخص حقوقی حضور داشت،
برای ثبت شرکت باید چند مرحله به ترتیب طی شود:
قرارداد «ثبت شرکت سهامی خاص» باید در سایت (اسم سایت ذکر شود) منعقد شود که این کار میتواند به صورت حضوری، تلفنی یا آنلاین انجام شود.
مدارکی که در بالا ذکر شد باید در اختیار کارشناس مربوطه قرار بگیرند.
نامهای پیشنهادی باید به ادارهی مربوطه ارسال شوند. نام پیشنهادی به شرطی تأیید میشود که
پس از ارسال نامها مسئول مربوطه آنها را بررسی کرده و در صورت مغایرت نداشتن با شرایط ذکرشده، یکی از آنها را برای شرکت شما تعیین کرده و آن را روی برگ اظهارنامه قید میکند.
پس از این مرحله باید موافقت مسئولان ادارهی ثبت نیز در مورد نامِ تعیینشده، أخذ شود. پس از آن این نام در واحد تعیین نام ثبت میشود.
اوراق ثبتی باید توسط کارفرما یعنی شما تایید شود و افتتاح حساب شرکت در شرف تاسیس انجام شود.
مدارک توسط کارشناس به ادارهی مربوطه تحویل داده میشود تا در آنجا پرونده تشکیل شود و بعد در دبیرخانه ثبت شود.
کارشناس ادارهی ثبت، مدارک ارسالشده توسط متقاضی را بررسی و پرونده را کارشناسی کرده و نظر خود را اعلام میکند. اگر در این مرحله نقص یا ایرادی در پرونده باشد، کارشناس برای رفع نقص یا ایراد اقدام میکند.
بعد از طی شدن همهی مراحل بالا، در این مرحله شرکت ثبت میشود و مدارک لازم که عبارتاند از اظهارنامه، اساسنامه، صورتجلسهی هیئت مدیره و آگهی تأسیس، به متقاضی تحویل داده میشود.
همچنین بخوانید : ثبت شرکت دانش بنیان
در مادهی ۸ قانون تجارت آمده که در اساسنامهی شرکت:
در مادهی ۷ قانون تجارت آمده که در اظهارنامهی شرکت:
در صورتی که بخواهید خودتان با رجوع به سیستم ثبت شرکت سهامی خاص اقدامات لازم را انجام دهید، مجموع مبالغ دولتی، دفتری و ثبت آگهی روزنامهی رسمی چیزی بین 500 الی 1.500.000 تومان است. اما اگر بخواهید احتیاط بیشتری کرده و سختیهای بخش اداری کار را به ما بسپارید، علاوه بر مبالغ قبلی، کارمزد مؤسسهی ثبتی هم به آن اضافه خواهد شد.
حالا که با مراحل و چموخم و شرایط ثبت یک شرکت سهامی خاص آشنا شدید ممکن است طی این مراحل به نظرتان آسان بیاید ولی راه کارآمدتر این است که هر کسی به تخصص و البته علاقهی خودش بپردازد! شما با خیال راحت به کسب و کار خود مشغول باشد و ثبت شرکت خود را به کسانی بسپارید که در این زمینه تخصص و تجربه دارند و کار شما را به سریعترین نحو ممکن پیش میبرند.
ارائه مشاوره به شرکتها در حوزه ثبت شرکت و تغییرات آنها، ثبت برند، پیگیری امور اداری شرکتها و مشاوره مدیریت
طراحی سایت و سئو توسط پارس سئو
سلام
من قصد راه اندازی شرکت خدمات پرستاری و کمک به سالمندان تاسیس کنم ایا حتما باید مدرک پرستاری داشته باشم
سلام وقت شما هم بخیر باشه
بله