- استان قزوین، خیابان شهید بابایی، نبش کوچه ۱۴، ساختمان حافظ
در این مقاله قصد داریم به توضیح کارت بازرگانی، کاربرد آن و تعلیق و دلایل تعلیق و هم چنین تفاوت تعلیق کارت بازرگانی با ابطال کارت بازرگانی با شما صحبت کنیم. لطفا تا پایان با ما همراه باشید.
به موجب قوانین گمرکی کشور، کارت بازرگانی مجوزی است که به دارنده ی خود امکان انجام واردات و صادرات کالاهای مجاز را می دهد.
هم چنین دارنده ی کارت بازرگانی می تواند ثبت سفارش، ترخیص کالا و همچنین حق العمل کاری در گمرک را نیز انجام دهد.
چنانچه کارت بازرگانی شخص حقیقی و یا حقوقی سرقت و یا مفقود گردد، می توانند درخواست تعلیق کارت بازرگانی را از اتاق بازرگانی نمایند.
همچنین بخوانید: انواع کارت بازرگانی
تعلیق در لغت به معنی معلق ماندن و درمورد کارت بازرگانی به معنی عدم امکان استفاده ی موقتی می باشد. بدیهی است پس از طی مراحل اداری، مجدد کارت بازرگانی برای فرد صادر و فعال می گردد.
اما منظور از ابطال کارت بازرگانی این است که شخص حقیقی و یا حقوقی دارنده ی کارت، بهطور کلی از داشتن آن منصرف گردیده و تقاضای ابطال می نماید. ابطال کارت بازرگانی می تواند به موجب درخواست دارنده ی کارت و یا به موجب اجبار قانون باشد.
شخص حقیقی یا حقوقی می تواند از داشتن کارت بازرگانی منصرف گردد و با ارائه ی مدارک مورد نیاز به اتاق بازرگانی استان درخواست ابطال کارت بازرگانی خود را نماید.
وفق ماده30 قانون امور گمرکی ایران، چنانچه دارنده کارت بازرگانی مرتکب قاچاق کالا شده باشد علاوه بر مجازات محکوم به ابطال کارت بازرگانی می گردد. در اینصورت کارت بازرگانی شخص بسته به شرایط به طور موقت یا دائم ابطال می گردد.
به دلیل مفقود شدن یا سرقت کارت بازرگانی، دارنده ی کارت درخواست تعلیق آن را می نماید. هدف از این تعلیق، جلوگیری از سوء استفاده دیگران از کارت مذکور می باشد.
برای دریافت هر گونه مشاوره در زمینه ی ثبت شرکت، ثبت برند، اخذ کارت بازرگانی و تغییرات شرکتها می توانید با شماره های 09102913092 و 33331121-028 ارتباط بگیرید.
ما به حرفه ای ها فرصت ثبت می دهیم.
ارائه مشاوره به شرکتها در حوزه ثبت شرکت و تغییرات آنها، ثبت برند، پیگیری امور اداری شرکتها و مشاوره مدیریت
طراحی سایت و سئو توسط پارس سئو